Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Zuiver

We ontwikkelen content en genereren kennis over sociale, economische en technologische ontwikkelingen. Deze kennis en content is beschikbaar en toepasbaar op verschillende niveaus. Zo kunnen we inzoomen op een specifieke sector of regio, maar ook op organisatieniveau. De content presenteren we op een begrijpelijke en visueel aantrekkelijke wijze.

Nieuwe inzichten

Samen met de experts in ons netwerk doen we onderzoek naar de vloeibare samenleving en de gevolgen hiervan. Vanuit onze Studio bieden we nieuwe inzichten en denkkaders. Zo kunnen we de toekomstige mogelijkheden en uitdagingen van de vloeibare samenleving voor u beschrijven of een kennissessie organiseren met de specialisten binnen ons netwerk. Daarnaast fungeren we vaak als sparringpartner in het zoeken naar nieuwe oplossingen of modereren we bijeenkomsten binnen uw organisatie.

Professionals in een vergadering

Eerder organiseerden wij bijvoorbeeld voor het Bureau Marineterrein een meet-up en organiseerden we in Pakhuis de Zwijger een bijeenkomst rondom de lancering van het boek ‘Het Einde van het Midden’.

Trendpaper

Naast een fysieke bijeenkomst of een meet-up delen wij onze kennis ook in de vorm van een trendpaper. Wij snappen dat in deze wereld met eindeloze informatiestromen en exponentiele technologische ontwikkelingen het soms lastig is te bepalen welke ontwikkelingen van invloed zijn op uw organisatie en welke u links kunt laten liggen.

In een trendpaper bieden wij u daarom op een gestructureerde wijze het overzicht van de belangrijkste maatschappelijke, economische of technologische ontwikkelingen binnen uw sector.

Deze trendpapers schrijven we op basis van de ‘Transformation Playground’.  Dit model beschrijft de zeven organiserende principes van de vloeibare samenleving. De principes van dit model passen we toe op uw organisatie of sector en presenteren wij u op visueel aantrekkelijke wijze.

Persoon die op papier schrijft

Eerder schreven wij voor TempoTeam een trendpaper over de behoeften van millennials op de arbeidsmarkt en hoe organisaties succesvol kunnen zijn in ‘the war on talent’.