Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Agenda

27 september 2021

Next Learning

Den Bosch
Next Learning staat dit jaar in het teken van
- Data & Digitale fitheid
- Agile design & Development
- Werk & Leren
- Upskilling & Reskilling

Farid Tabarki is één van de sprekers.
12 oktober 2021

Dag van de Uitzendondernemer 2021

Rijtuigenloods te Amersfoort
DVDU is een terugkerend evenement voor ondernemers uit de uitzendbranche. Het thema is dit jaar ‘Grip op ontwikkeling’. Het programma is weer even inspirerend als voorgaande jaren, dus zorg dat je niets mist. Volg inspirerende sessies van kennis-en inspiratiesprekers (waaronder Farid Tabarki), stel je vragen aan onze partners op de informatiemarkt en praat na tijdens de netwerkborrel.
15 november 2021

Masterclass Strategic Foresight

Nyenrode
Tijdens de masterclass Strategic Foresight delen bekende toekomststrategen, trendwatchers en futurologen hoe zij denken dat de wereld van morgen eruit ziet en leer je vaardigheden en methodieken om te komen tot een futureproof strategie voor jouw organisatie.

Met oa

Annemieke Roobeek - MeetingMoreMinds & Nyenrode Business Universiteit
Tessa Cramer - Trendwatcher
Jan Nekkers - directeur Futureconsult
Willem Peter de Ridder - Futures Studies
en
Farid Tabarki - Studio Zeitgeist
16 november 2021

De Digitale Commissaris

Nyenrode Business Universiteit
Farid Tabarki is één van de sprekers @ De Digitale Commissaris.

Het belang van informatietechnologie is groot en de digitale transformatie die plaatsvindt maakt dat businessmodellen snel achterhaald kunnen zijn. Het is dan ook belangrijk dat commissarissen zich verdiepen in de (on)mogelijkheden van ICT en de impact die dat zou kunnen hebben op de organisaties waarop zij toezicht houden. In deze tweedaagse elective wordt ingegaan op de ontwikkelingen op dit terrein en hoe u daar in uw toezichthoudende rol rekening mee kunt houden. Na het volgen van deze elective weet u welke vragen te stellen aan het Bestuur en bent u een meer robuuste gesprekspartner om de continuïteit van de organisatie veilig te stellen.