Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Agenda

02 oktober 2018

DCHI Annual Event

Fokker Terminal, Den Haag
Tijdens haar jaarlijkse evenement behandelt Dutch Coalition for Humanitarian Innovation onderwerpen en thema's over innovatie in de humanitaire sector. Farid Tabarki is dagvoorzitter van dit evenement.
24 oktober 2018

Cinekid Media Awards

Westergasfabriek, Amsterdam
Op 24 oktober worden de Cinekid Media Awards prijzen uitgereikt op het gebied van media: de Gouden Leeuw, Gouden Kolibrie en Gouden Guppy. Farid Tabarki maakt deel uit van de jury.
15 november 2018

NVB Jaarcongres 2018

Fort Voordorp, Groenekan
Hoe kunnen we de bouw (weer) aantrekkelijk maken voor de jongere generatie? Deze vraag wil het NVB tijdens dit congres te beantwoorden. Farid Tabarki spreekt er over vakmensen, technologische ontwikkelingen, nieuwe banen, flexibilisering, goed werkgeverschap en ‘het probleem’ arbeid.
15 november 2018

FME Jaarevent 2018: Samen werken aan Techtalent

de Basiliek, Veenendaal
Bij onze bedrijven in de tech-sector is er volop ruimte voor telent. Developers, technici, bèta-geschoolden maar ook niet-technisch opgeleide mensen kunnen er hun hart ophalen en werken aan practhige producten. Helaas is de concurrentie om talent moordend. Hoe kan jouw bedrijf nieuw talent verleiden? Hoe positioneer je je als bedrijf op de arbeidsmarkt? Hoe benut je je eigen medewerkers als ambassadeurs? En hoe kunnen wij elkaar versterken als het gaat om werken in de technologische industrie? Deze vragen zullen centraal staan tijdens het FME Jaarevent, dat plaatsvindt op 15 november. Farid Tabarki geeft een keynote op het evenement.