Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Agenda

04 oktober 2023

NCOD Kennisdag 2023

DE KAS in Woerden
Ontmoet topsprekers als Sandra Doevendans, schrijver van het boek ‘schone lei’, antropoloog en deskundige op het gebied van het sociaal domein. Farid Tabarki, oprichter van Studio Zeitgeist en veelgevraagd spreker. Annemarie Mars, schrijver het boek ‘de functie van frictie’ en een bevlogen veranderexpert en Mathijs Bouman, vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Zij vertalen abstracte vragen naar concrete antwoorden. Daarnaast zijn er diverse werksessies, verzorgd door de professionals van NCOD, die laten zien hoe antwoorden in de praktijk uitpakken. 
12 december 2023

Masterclass Strategic Foresight

Nyenrode
Nieuwe technologieën, nieuwe (geo)politieke verhoudingen en een andere samenleving. Hoe wordt jouw organisatie futureproof? En hoe zorg je ervoor dat je vandaag al inspeelt op de transities van morgen?

Tijdens de masterclass Strategic Foresight delen bekende toekomststrategen, trendwatchers en futurologen waaronder Farid Tabarki hoe zij denken dat de wereld van morgen eruit ziet en leer je vaardigheden en methodieken om te komen tot een futureproof strategie voor jouw organisatie.