Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Agenda

27 mei 2019

Festival Of The Free Minds

Service Station Larenseweg 279, 1222 HJ Hilversum
Op maandagmiddag 27 mei 2019 vindt de allereerste editie van het Festival of the Free Minds plaats: een inspiratie event voor CEO's en directeuren. Een tsunami aan bevlogenheid, inspiratie, purpose en impact. In een dynamisch programma van 200 minuten duik je in de innovatieve inzichten rond thema’s als disruptieve vernieuwing, de betekeniseconomie, sociale impact en de invloed van technologie en digitalisering op ons brein en ons gedrag. Een middag met plenaire sprekers en ‘TedTalks’, waarin we afsluiten met een borrel waar je de sprekers en andere vrije geesten kunt ontmoeten.

Met: Jonathan Holslag, Sinan Can, Willemijn Verloop, Kees Klomp, Arjan Erkel, Farid Tabarki, Ad van Nieuwpoort, Hans Schnitzler, Ad Verbrugge, Erik Schoppen en Voltaire Xodus. Presentatie door Paul van Liempt en Ilco van der Linde.28 mei 2019

Debat: De stad is meervoud

Jazz Podium Bird, Rotterdam
Hoe maken we de kunst- en cultuur sector inclusief? Dat staat beschreven in het advies 'De Stad is meervoud' waarin De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) kansen en concrete acties heeft opgetekend. Op dinsdag 28 mei organiseert de RRKC een debat naar aanleiding van dit advies. Wethouder Saïd Kasmi geeft tijdens de bijeenkomst zijn reactie. Gespreksleider van het debat is Studiogenoot: Farid Tabarki. Het debat is live volgen en terug te kijken via live-stream.