Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Agenda

19 september 2024

De Kennissenclub

Rotterdam
De Kennissenclub is dé denktank van ondernemend Nederland. Voor beslissers
uit de top van het bedrijfsleven. Alle branches zijn vertegenwoordigd. Farid Tabarki is uitgenodigd als spreker. Aansluitend volgt het diner.
26 november 2024

Duurzaam HRM - De succesfactor voor leiders in een veranderende omgeving.

Dyade Visma Onderwijs Experience Center
Duurzaam HRM-beleid beïnvloedt het functioneren en presteren van jouw personeel op een positieve manier. Speel op praktische wijze in op de sterk veranderde maatschappij en alle veranderingen in het

Tijdens deze leergang leg je de verbinding tussen de missie, visie en doelen van jouw school/organisatie en duurzaam en strategisch HRM-beleid. Je ontdekt welke HRM-activiteiten hieruit voortvloeien, om (onderwijs)personeel te kunnen ondersteunen. Het leidinggeven aan Duurzaam Human Resource Management staat hierbij centraal.

‘Duurzaam HRM’ vestigt de aandacht op de synergie tussen het welzijn van medewerkers en hun prestaties. Het gaat om het verenigen van zachte en harde doelstellingen. Op deze manier stel je jouw medewerkers centraal.
27 november 2024

MBO op Maat

Hart van Holland te Nijkerk
Farid Tabarki is een van de sprekers op de landelijke conferentie 'MBO op Maat'.
03 december 2024

Masterclass Strategic Foresight

Nyenrode
Nieuwe technologieën, nieuwe (geo)politieke verhoudingen en een andere samenleving. Hoe wordt jouw organisatie futureproof? En hoe zorg je ervoor dat je vandaag al inspeelt op de transities van morgen?

Tijdens de masterclass Strategic Foresight delen bekende toekomststrategen, trendwatchers en futurologen (waaronder Farid Tabarki) hoe zij denken dat de wereld van morgen eruit ziet en leer je vaardigheden en methodieken om te komen tot een futureproof strategie voor jouw organisatie.