Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Agenda

15 november 2018

NVB Jaarcongres 2018

Fort Voordorp, Groenekan
Hoe kunnen we de bouw (weer) aantrekkelijk maken voor de jongere generatie? Deze vraag wil het NVB tijdens dit congres te beantwoorden. Farid Tabarki spreekt er over vakmensen, technologische ontwikkelingen, nieuwe banen, flexibilisering, goed werkgeverschap en ‘het probleem’ arbeid.
15 november 2018

FME Jaarevent 2018: Samen werken aan Techtalent

de Basiliek, Veenendaal
Bij onze bedrijven in de tech-sector is er volop ruimte voor telent. Developers, technici, bèta-geschoolden maar ook niet-technisch opgeleide mensen kunnen er hun hart ophalen en werken aan practhige producten. Helaas is de concurrentie om talent moordend. Hoe kan jouw bedrijf nieuw talent verleiden? Hoe positioneer je je als bedrijf op de arbeidsmarkt? Hoe benut je je eigen medewerkers als ambassadeurs? En hoe kunnen wij elkaar versterken als het gaat om werken in de technologische industrie? Deze vragen zullen centraal staan tijdens het FME Jaarevent, dat plaatsvindt op 15 november. Farid Tabarki geeft een keynote op het evenement.
10 december 2018

Conferentie Beeld&Storm

Theater Gooiland, Hilversum
Hoe maken we de culturele sector diverser en inclusiever? Dat is de centrale vraag van de eerste editie van Beeld&Storm. Het is een conferentie voor iedereen in de culturele sector die actie wil ondernemen.

Farid Tabarki geeft een keynote over Liquid Leadership in een snel veranderende en diverse samenleving. Ook is er een &Actie moment met Eric de Groot én zijn er twee inspirerende Mix&Match-sessies. Klik op de link het programma en meer informatie.