Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Transformatie

We begeleiden organisaties in verandertrajecten, op basis van ons onderzoek naar de vloeibare samenleving. We helpen deze organisaties om hun strategie aan te passen, actie te ondernemen en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Toekomstbestendige strategieën ontwerpen

Een bedrijf dat sterken toekomstbestendig wil zijn, heeft nood aan een strategie in lijn met de tijdsgeest. Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Aan de hand van de ‘Transformation Playground’ leggen we u de belangrijkste principes van de vloeibare samenleving uit. Op die manier krijgt uw organisatie of team een beter begrip van hedendaagse ontwikkelingen. Daarna ontwikkelen en implementeren we samen nieuwe strategieën voor veranderingen.

Verandertraject

Aan de basis van iedere succesvolle organisatie staan krachtige en ondernemende individuen. We steunen ondernemende teams en individuen en helpen hen op weg met ons verandertraject. Dat vereist echter om een mentaliteitsverandering aan de top van de organisatie. Bottom-upondernemerschap vraagt immers om flexibiliteit, inclusie en een open blik. Ons eerste doel is om een beeld te vormen van uw uitdagingen. Met de opgedane inzichten ontwikkelen we interventies en oplossingen om uw uitdagingen op lange termijn het hoofd te bieden.

Meer informatie?

Stuur een e-mail aan Farid Tabarki voor meer informatie.