Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Najaarsconferentie stichting De Opbouw

“De zorgprofessional van de toekomst; Studio Zeitgeist begeleidt het najaarscongres van zorgstichting De Opbouw”

  • Opdrachtgever: stichting De Opbouw
  • Sector: zorg

Logo Stichting de OpbouwStudio Zeitgeist is gevraagd de najaarsconferentie van Zorgstichting De Opbouw in goede banen te leiden en zowel inhoudelijk als procesmatig te begeleiden. Centraal thema gedurende dag was de ‘zorgprofessional van de toekomst’. Er is namelijk een personeelstekort in de zorg, dat helaas naar verwachting in de toekomst verder zal oplopen. Het is daarom voor zorginstellingen van groot belang om bestaande werknemers te behouden en nieuwe werknemers te werven. Een manier om bestaande medewerkers te behouden en nieuwe medewerkers te werven is door hen voldoende zingeving en verdieping te bieden. Een onderwerp dat goed past bij de bestaande onderzoeken van Studio Zeitgeist en daarmee een mooie uitdaging voor ons vierkoppig team in de organisatie van de najaarsconferentie.

Sfeerfoto van najaarsconferentie Stichting de Opbouw

Foto van najaarsconferentie stichting de Opbouw

Aan de hand van onze Transformation Playground boden we in verschillende werkvormen de deelnemers stof tot nadenken. In vier subgroepen onderzochten we in divers samengestelde teams welke stappen stichting de Opbouw kan zetten om de beste werkgever in de categorie zorg te worden. Aan het eind van de dag presenteerden de subgroepen hun beste ideeën en sloten we de conferentie letterlijk af met een lach met cabaretier Maarten van den Berg.

Tijdens ons dagvoorzitterschap zijn de ruim vijftig aanwezige werknemers van stichting de Opbouw geprikkeld en vol met nieuwe ideeën aan de slag gegaan om hopelijk zo de beste zorgwerkgever van Nederland te worden.

Met onze podiumervaring én inhoudelijke kennis zijn we uitstekend uitgerust om congressen, conferenties en  bijeenkomsten vorm te geven. Lees hier meer over ons dienstenaanbod.

Meer informatie?

Stuur een e-mail aan Farid Tabarki voor meer informatie.