Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Zeitgeist on stage

Studio Zeitgeist doet actief mee aan het maatschappelijk debat. We modereren, debatteren, presenteren en geven keynotes in Nederland, maar ook daarbuiten. Soms doen we dat op televisie. 

 

Oprichter Farid Tabarki presenteerde tv-programma’s zoals MTV Coolpolitics en HUMAN’s ‘Durf te denken, van Socrates tot Sarte’ en is veelgevraagd (internationaal) spreker en dagvoorzitter. Met zijn tomeloze energie neemt Farid Tabarki het publiek mee in de transitie van een industriële- naar een vloeibare samenleving en de impact die dit heeft op ons leven, denken en werken. Hij heeft lezingen en TedTalks gegeven in vrijwel elke denkbare sector. Van de vastgoedwereld tot onderwijsinstellingen en van de financiële dienstverlening tot lokale overheden. Elke keynote stemt hij specifiek af op de gelegenheid, de organisatie en de energie in de zaal.

Uitgangspunt hierbij is de door Studio Zeitgeist ontwikkelde Transformation Playground. Hierbij komen de zeven strategieën aan bod die essentieel zijn voor organisaties om toekomstbestendig te worden en te blijven. Recent zijn hier vijf potenties aan toegevoegd die professionals een handelingsperspectief bieden door dieper in te gaan op de benodigde leiderschapskwaliteiten in de improvisatiemaatschappij.

Wat anderen over Farid zeggen:

“We hebben Studio Zeitgeist van harte uitgenodigd in Moskou, waar Farid Tabarki een interessante lezing hield over mondiale trends en hoe ze de manier hoe mensen werken, veranderen. Na afloop was hij een van de facilitatoren van een workshop over de impact van deze trends in Rusland. Zijn positieve energie en levendige manier van modereren waren een waardevolle bijdrage aan onze team-buildingdag.”
Renée Jones-Bos, ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in de  Russische Federatie

“Farid was aanwezig op onze Cloud Day en sprak daar over onze samenleving van de toekomst. Voor een zeer uiteenlopend publiek uit diverse sectoren vertelde hij daar een erg aanstekelijk verhaal over de rol van technologie en de kansen die bijvoorbeeld big data en machine learning bieden. Zijn bevlogen en authentieke manier van spreken kon op veel enthousiasme rekenen onder onze klanten, partners en overige aanwezigen.”
Wilfred Scholman, Country Leader Oracle Nederland

“Farid is een innovatief en begeesterend spreker en ook uitstekend geschikt om ingewikkelde panelgesprekken op een interactieve en heldere manier te modereren.”
Geert Cami, oprichter Friends of Europe

Farid Tabarki boeken als spreker of dagvoorzitter? Stuur dan een bericht naar info@studiozeitgeist.eu