Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Redacteur Rindert de Groot

Werkconferentie 5 februari 2020: de MBO-er als bruggenbouwer tussen zorg en techniek

Zorg verandert snel en heeft bovendien veel mensen nodig. In plaats van een kans of hulpmiddel is technologie juist vaak een bottle-neck: de eindeloze elektronische mogelijkheden sluiten vaak maar matig aan op de beroepspraktijk in de zorg. Daarin moet het immers om mensen en hun behoeften en waarden gaan. Ook het onderwijs heeft een inhaalslag te maken: MBO’ers moeten beter worden voorbereid op banen waar de schotten tussen sectoren worden afgebroken en de inhoud van het werk blijft veranderen.

Dat kan beter. Daarom gaan we met alle betrokken partijen aan de slag om kennis te delen en mogelijke oplossingen verder uit te werken. We doen dat op basis van concrete cases en met input van lector Aad Oosterhuis (zorg & technologie).

Studie- en werkconferentie van ROC van Amsterdam en Studio Zeitgeist, mede mogelijk gemaakt door NSvP. De Zeitgeist is nauw betrokken: Farid Tabarki verzorgt een key-note speech, Rindert de Groot is dagvoorzitter en Joey Hullegie houdt de supervisie.

5 februari 2020 van 09:00 tot 17:30 in Theater Hogeweyk, Weesp. Meld je aan door een mail te sturen aan j.vhouten@rocva.nl.

Download hier de uitnodiging in PDF

 

Dit is misschien ook interessant

Farid Tabarki staat in 'De Nieuwe Maan' stil bij meer diversiteit in de top van het bedrijfsleven

16 03 2021

Sport en drugs

07 02 2018

"Live communicatie moet kwaliteitsslag maken"

04 01 2022