Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Power to the Planet! Ontwerp je eigen revolutie van 11 t/m 13 november

Het is tijd voor een nieuwe orde op de planeet die recht doet aan al het leven. Laten we nu meteen met die revolutie beginnen. POWER TO THE PLANET biedt een driedaags programma in november 2021 waarin een bont geschakeerde groep mensen met elkaar proefondervindelijk vaststelt hoe het is om samen te besluiten dat het allemaal écht anders moet. Het programma is onderdeel van de expositie ‘The world as we don’t know it van Renny Ramakers en vindt plaats bij @droog op de Staalstraat in Amsterdam.

Op donderdagavond 11 november zetten we met REVOLUTION RISING drie revoluties in de grondverf. Sprekers zijn onder meer politica MEI LI VOS en kunstenaar TINKEBELL.

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november werken kleine teams in het REVOLUTION LAB aan de woorden, ideeën, klanken en acties van hun eigen gedroomde nieuwe orde. Je geeft je op voor een specifieke groep met een eigen starttijd.

De alternatieve revoluties hebben een kleur en een thematisch startpunt. De precieze invulling ervan hangt helemaal af van jou als revolutionair denker en doener.

WIT begint vanuit harmonie en eenheid
TURQUOISE begint vanuit de natuur en het systeem
VEELKLEURIG begint vanuit diversiteit en dynamiek
(Het programma van vrijdag en zaterdag is identiek. Deelname aan beide dagen wordt niet verwacht maar sluiten we niet uit.)

powertotheplanet@studiozeitgeist.eu
www.powertotheplanet.nl

Aanmelden doe je hierrrrrrr.

Dit is misschien ook interessant

Dag van het Leiderschap met oa Feike Sijbesma

29 05 2023

Farid Tabarki in Goedemorgen Nederland over het belang van zo lang mogelijk gezond blijven als samenleving

16 01 2022

Terugblik Open Huis IT&IV @Rijksoverheid

08 10 2023