Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Power to the Planet! Ontwerp je eigen revolutie van 11 t/m 13 november

Het is tijd voor een nieuwe orde op de planeet die recht doet aan al het leven. Laten we nu meteen met die revolutie beginnen. POWER TO THE PLANET biedt een driedaags programma in november 2021 waarin een bont geschakeerde groep mensen met elkaar proefondervindelijk vaststelt hoe het is om samen te besluiten dat het allemaal écht anders moet. Het programma is onderdeel van de expositie ‘The world as we don’t know it van Renny Ramakers en vindt plaats bij @droog op de Staalstraat in Amsterdam.

Op donderdagavond 11 november zetten we met REVOLUTION RISING drie revoluties in de grondverf. Sprekers zijn onder meer politica MEI LI VOS en kunstenaar TINKEBELL.

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november werken kleine teams in het REVOLUTION LAB aan de woorden, ideeën, klanken en acties van hun eigen gedroomde nieuwe orde. Je geeft je op voor een specifieke groep met een eigen starttijd.

De alternatieve revoluties hebben een kleur en een thematisch startpunt. De precieze invulling ervan hangt helemaal af van jou als revolutionair denker en doener.

WIT begint vanuit harmonie en eenheid
TURQUOISE begint vanuit de natuur en het systeem
VEELKLEURIG begint vanuit diversiteit en dynamiek
(Het programma van vrijdag en zaterdag is identiek. Deelname aan beide dagen wordt niet verwacht maar sluiten we niet uit.)

powertotheplanet@studiozeitgeist.eu
www.powertotheplanet.nl

Aanmelden doe je hierrrrrrr.

Dit is misschien ook interessant

Co-creation session on the New European Bauhaus

19 05 2021

Over Snapchat's bot 'My AI' en het belang Europese samenwerking ter regulering van kunstmatige intelligentie

25 04 2023

In conversation with Christiana Figueres and Tom Rivett-Carnac

31 05 2021