Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Studio Zeitgeist LIVE 

Vandaag en morgen – 2 en 3 september 2020 – gaat een nieuw format de lucht in: Studio Zeitgeist LIVE, een conferentie die je zowel fysiek als online kunt bezoeken.

Vandaag (woensdag 2 september) van 15:30-17:30 gaan studiogenoten Farid Tabarki en Rindert de Groot in gesprek met Aukje Nauta (Factor Vijf), Yvonne Hof (Stichting de Opbouw), Co van Houten (ROC van Amsterdam), Sonia Sjollema (NSvP) en Ellen van Houten (Tergooi Academie). We staan stil bij de strategieën voor organisaties en de competenties van professionals om met grote veranderingen om te kunnen gaan. Wil je het evenement online meemaken? Speciaal voor abonnees van onze nieuwsbrief: volg vandaag, woensdag 2 september, vanaf 15:00 de livestream via Zoom.

Programma
15:30 Opening door Farid Tabarki en Rindert de Groot
15:35 Farid Tabarki presenteert ‘Tijd voor persoonlijke, organisatorische en systemische veerkracht’
15:50 Yvonne Hof, Aukje Nauta en Farid Tabarki gaan met elkaar het gesprek aan over veerkracht in de praktijk
16:20 Korte pauze
16:35 Rindert de Groot presenteert ‘Veerkracht en leiderschap: wat verandert er in werk en opleiding?’
16:50 Sonia Sjollema, Ellen van Houten-van Geenen, Co van Houten en Rindert de Groot in gesprek over de nieuwe eisen aan werk
17:20 Open ronde met alle genodigden
17:30 Afsluiting

Over de sprekers 

  • Farid Tabarki en Rindert de Groot zijn beide werkzaam bij Studio Zeitgeist
  • Yvonne Hof is tot 1 oktober lid directieteam/verandermanager bij Stichting De Opbouw (jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg) en is vanaf 1 oktober voorzitter College van Bestuur van Stichting Meerkring (Primair Onderwijs Amersfoort)
  • Aukje Nauta is partner bij Factor Vijf en bijzonder hoogleraar ‘Enhancing individuals in a dynamic work context’ te Universiteit Leiden
  • Sonia Sjollema is directeur van de NSvP / stichting Innovatief in Werk
  • Ellen van Houten van Geenen is opleidingsadviseur van de Tergooi Academie
  • Co van Houten en Steven van Schaik zijn werkzaam bij het MBO College Hilversum (onderdeel van ROC van Amsterdam), Co als projectmanager, Steven als opleidingsmanager Zorg.

Sterk Techniek Onderwijs Amsterdam

Op donderdag 3 september lanceert Sterk Techniek Onderwijs Amsterdam de Techcampus. Studio Zeitgeist faciliteert en produceert deze (besloten) bijeenkomst. Lees hier meer.

Dit is misschien ook interessant

Korte reflectie op de Amsterdamse Omgevingsvisie 2050

08 03 2021

Interview met Farid Tabarki en Rindert de Groot

12 05 2020

Spreker @ NCOD Kennisdag

20 10 2023