Selecteer hier de onderwerpen en thema's die je interesseren:

Power to the Planet: Dialogue Day en Board Game

Dinsdag 16 mei 2023, 18:30-21:30 @droog (18:30 start diner, 19:30 start Board Game, 21:30 einde programma). Dit programma is op uitnodiging.

Tijd voor drastische keuzes: een revolutie op verschillende, eigenlijk álle niveaus van de samenleving is nodig om de harmonie tussen mensheid en planeet Aarde te herstellen. Alleen door slim sociaal ontwerp en doortastendheid kunnen we de klimaatdoelen en alle andere SDG’s halen. Vanuit deze gedachte organiseren Vereniging Worldconnectors en Studio Zeitgeist gezamenlijk een avond in hartje Amsterdam, in designtempel @droog op dinsdag 16 mei 2023, van 18:30 tot 21:30.

De bijeenkomst is een follow-up van het project Power to the Planet, dat onderdeel was van de tentoonstelling The world as we don’t know it van Renny Ramakers. Bekijk een video over dit project hier. Onze publicatie over het programma is op deze dag beschikbaar.

Tijdens de bijeenkomst lanceren we het spel Power to the Planet: Board Game, ontwikkeld door Rindert de Groot naar aanleiding van het project. We beginnen het spel met een korte sprong naar de toekomst: de machtsverhoudingen zijn in flux en wij zien onze kans schoon. We bepalen gezamenlijke waarden en prioriteiten en met behulp hiervan delen we de groep op in tafels, elk met een eigen perspectief, van mondiale bank tot ambitieuze schooloprichter. De resultaten komen tot slot bij elkaar en dienen als input voor een goed gesprek.

Ontwerp de revolutie van vandaag, zodat je weet wat je morgen te doen staat!

Meld je hier aan (op basis van je uitnodiging).
E-mail ons voor meer informatie.